Sådan kan du bidrage til miljøet

Miljøet er et emne, som optager mange mennesker i dag. Til dels idet at vores børn skal leve efter os. Og helst bør vi jo alle gerne se i en verden, hvor vi voksne har ageret hensyn- og ansvarsfuldt.

Vi alle er forbrugere

I hverdagen forbruger vi alle kemi på en ene eller anden måde. Det både være sig i pleje af os selv, men også gennem forbrugsting som bl.a. mobiltelefoner. Mange produkter i dag indeholder forskellig kemi, som belaster vores klode som forurening, men også os selv. Hvilket vi som forbrugere bør være opmærksomme på med tanke på vores generelle sundhed, men også vores børn.

Mobiltelefoner belaster miljøet

Da vi i dag er forbrugere af mobiltelefoner over hele verden er det selvfølgelig en elektronik, som man håndgribeligt kan tage fat i. Til dels grundet at mange forbrugere udskifter deres mobiltelefon tit. Det belaster klimaet unødigt og især tilgår forældet elektronik oftest ulandene på ikke en altid hensigtsmæssig måde, som oveni er belastet i forvejen på andre områder. Det være sig fattigdom og manglende føde m.m.

Er du storforbrugere af mobiltelefoner

Så er du en dem, som skifter din mobiltelefon ud tit, kan det være sund fornuft at overveje at ændre dine mobilvaner. Du kan f.eks. tænke i beskyttelse af din telefon prispresseren, så den holder længere. Med skærmbeskyttelse og ligeledes et cover sikrer du en bedre levetid for din telefon. Idet skulle uheldet ske, at du taber den, vil du sikre ærgerlige skader på din mobiltelefon. Og i værste fald at den totalskades.

Overvej panserglas til din mobiltelefon

Du kan også overveje at få isat et panserglas i din telefon, hvis den ikke allerede har det. Heraf sikrer du ligeledes længere holdbarhed af din mobiltelefon, da panserglasset er noget stærkere end almen skærmbeskyttelse https://panzerscreen.dk/produkt-kategori/skaermbeskyttelse/. Mange mobiltelefon forbrugere foretrækker et panserglas også til deres børns mobiltelefoner, også af økonomiske grunde.

Ændring af mobilvaner

Med tanke for miljøet, så bare det at du gør lidt for at passe bedre på din mobil er bedre end ingenting. Ligeledes med at tænke i længere holdbarhed, vil du bidrage som forbruger til et bedre og sundere miljø for alle.

Andre miljøhensyn

Som familier kan I jo dertil overveje, at sætte emnet miljøhensyn på dagsorden. Man kan sagtens tale med sine børn alderssvarende om andre tiltag. Det kunne være genbrug af ting som tøj, krea med møbler og lignende.