Hæng en eller flere smukke bæredygtige plakater på væggen

Du har sikkert set dem før og måske endda også beundret eller nærstuderet de populære by plakater. Det ville i hvert fald have været svært at overse de smukke og fortællende plakater fra Vilakula. På rekordtid har de vundet indpas i så mange danske hjem, som et pryd for øjet på væggen. Her er der muligheden for at få din yndlings by til at være en del af din kunst og indretning.

Der er tale om unikke og bæredygtige plakater, men også stilrene og tidløse plakater med et skandinavist udtryk i det grafiske design. Farver og former vil passe ind i langt de fleste hjem. Har du allerede en eller flere af de bæredygtige plakater fra Vilakula, så skal det ikke hindre dit i at købe en mere, som du kan give i form af den perfekte gave. Hvis du ikke finder din yndlings by blandt sortimentet, så går der sikkert ikke lang tid før det er en realitet. Der skabes nemlig hele tiden nye plakater fra nye byer og nu er sortimentet så stort, at det næsten er med garanti, at du finder en der er passende for dig og dit hjem eller som gave til dem du holder af.

Vilakulas byer er bæredygtige

Når du køber en plakat fra Vilakula, så køber du også samtidig en plakat, der lige gør det en anelse bedre for naturen og omgivelserne. I hvert fald sammenlignet med mange andre plakater som du ville kunne hænge på væggen. Vilakula producerer så bæredygtigt som det er muligt, i hvert tilfælde med en stor tanke på de ressourcer der er tilgængelige på vores planet. Når du køber en by plakat, så køber du også en bæredygtig plakat, der er trykt på miljøvenligt papir. Det er udelukkende papir der kommer fra FSC certificerede skove og træfældning. Her er der tale om en certificering der sikrer, at der ikke fældes mere, end hvad skoven selv kan nå at reproducere. Der er yderligere tanke på indpakningen der er miljøvenlig og der vil være tale om så lidt papir som muligt. Blandt andet vil du kun modtage digitaliserede fakturaer, ordresedler med mere, så der spares på naturen, i forhold til bevoksning og vand.

En by plakat passer ind i det fleste danske hjem

En by plakat er opstået med sans for detaljerne. Der er taget nænsomt hånd om den historie som den enkelte by fortæller og skabt et kunstværk i et grafisk og skandinavist udtryk, uden skarpe farver eller lignende. Der er skabt et billede at din by, så du kan blive mindet om historien og måske endda også de fortællinger som du selv har været med til at skabe. Med sans for detaljerne og udformningen af udtrykket, så er det en flot og bæredygtig plakat der passer ind i langt de fleste hjem. Hæng den alene på væggen eller kombiner den med alt det andet yndlings kunst som er med til at fortælle en historie om dig og din personlighed.