Hvad koster måltidskasser?

Måltidskasser svinger meget i pris. Ofte kan du regne med en kuvertpris på et sted mellem 40 og 100 kroner, alt afhængig hvor du ender med at blive abonnent.

Er der forskel i priserne fra leverandør til leverandør?

Ja, der kan være stor forskel på priserne, alt afhængig hvor du vælger at oprette dig som kunde.

 

Hos nogle udbydere kan du altid regne med den laveste kuvertpris, mens andre måske går mere op i kvalitet af produkterne og dermed er nødsaget til at have en lidt højere pris på deres måltidskasser.

 

Derfor er det også helt op til dig selv at finde ud af, om du vil have mad fra den billige eller lidt dyrere ende af skalaen, når du skal vælge din nye måltidskasse.

Har det en betydning, hvilken type måltidskasse jeg vælger?

Ja, det kan også sagtens have en stor betydning, hvilken type måltidskasse du ender med at vælge.

 

Det kan fx være dyrere for dig at vælge den økologiske eller veganske måltidskasse sammenlignet med en “almindelig” måltidskasse. Hvis du skal have en måltidskasse efte en særlig diæt eller livsstil, kan du til tider opleve en lidt højere pris. Men det handler om at finde den bedste måltidskasse til dig og din familie.

 

Derfor skal du også tænke over, hvilken type måltidskasse du gerne vil have, og om det er det værd at betale lidt ekstra for at få lige netop den type, der vil passe ind til din måde at leve på derhjemme.

Husk at kigge på antallet af kuverter

Det er også meget vigtigt at have øje på, hvor mange kuverter der skal være til. Måltidskasser er som regel prissat efter antallet af kuverter – med andre ord, hvor mange personer der skal være mad til i en enkelt måltidskasse.

 

Det er fx dyrere for dig at få fire kuverter i stedet for to eller tre. Husk altid at sørge for at vælge det korrekte antal af kuverter, når du skal bestille din måltidskasse, så du er sikker på at få mad nok til hele familien og på den måde ikke kommer til at mangle noget, når du skal i gang med at lave retterne derhjemme.

Kan jeg spare penge på måltidskasser?

Ja, du har ofte mulighed for at spare gode penge, når du skal købe dig en ny måltidskasse. Måltidskasser kommer jo gerne på abonnement, og derfor er der mange leverandører, der tit kører et super tilbud til nye kunder, når du opretter dig første gang. Det ser du også gerne hos mange andre firmaer, der arbejder med en abonnementsløsning.

 

Derfor kan du tit ende med at få den første uge gratis eller måske spare mange penge på den første måned, når du skal oprette dig som kunde hos en ny leverandør for første gang. Så det er værd at have øje på.